Week van het Nederlandse Bier

Happen bij de Brouwer & Open dag

We hebben twee mooie evenementen voor de boeg in de week van het Nederlands bier!

Als eerste organiseren Stadsbrouwerij de Kemphaan en Restaurant Kip en Ei Dubbel Op vrijdag 25 mei “Happen bij de Brouwer”.
Tijdens Happen bij de Brouwer worden er 6 bieren van de Stadsbrouwerij de Kemphaan geserveerd met 6 gerechten van Kip en Ei Dubbel Op inclusief een rondleiding voor € 35,00 p.p.
Dit evenement vindt plaats in het proeflokaal van Stadsbrouwerij de Kemphaan. Reserveer tijdig voor dit evenement, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan via brouwerijdekemphaan@vdbij.comHeeft u een allergie of dieet wensen, vermeld dit dan uiterlijk 11 mei a.s. dan houden wij daar graag rekening mee.

Op zaterdag 2 juni 2018 opent Stadsbrouwerij de Kemphaan haar deuren in het kader van de Nederlandse Brouwerij Dagen, onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier. Iedereen is van harte uitgenodigd om onze mooie brouwerij te bewonderen en er is natuurlijk ook gelegenheid onze heerlijke bieren te proeven!
Bierliefhebbers en iedereen die kleinschalig regionaal ondernemen een warm hart toedraagt is van harte welkom om de geheimen te ontdekken van onder andere ons biertje de Oostvaarders. Ook geven wij die dag een brouwdemonstratie.